SOFIAN TUKIRAHASTO

Rovaniemen Taitoluistelijoiden Tukirahasto myöntää tukea harrastukseen

Tukirahasto on perustettu Sofia Huhtasen muistoa kunnioittaen. Sofian vanhempien toiveesta Sofialle on perustettu muistotili oman seuran kilpailevien muodostelma- ja yksinluistelijoiden tukemiseksi.

Tuki on tarkoitettu niille kilpaluistelijaperheille, joiden haasteellinen taloudellinen tilanne vaikeuttaa harrastamista. Haluamme tarjota tasapuolisen mahdollisuuden harrastaa. Ensisijainen tukimuoto on kausi- ja kuukausimaksuihin, mutta myös välineisiin kohdistuva tuki on mahdollinen.

Tukirahastossa mukana ovat kaikki vapaaehtoiset tukijat. Mukaan ovat osallistuneet useat seuran harrastajat ja tukijat.

Hakeminen

  • Täytä hakulomake
  • Haku on jatkuva, kunnes käytössä oleva tukiraha loppuu.
  • Tuen enimmäissumma on 100€/harrastaja

Hakemuksen käsittely

Seuran rahastonhoitaja käsittelee hakemuksen, esittelee hakemuksen nimettömänä johtokunnalle ja syntyy päätös. Nimiä ei julkaista muuta kuin henkilöille, joiden tulee tuen maksua varten saada tieto.

Päätöksestä ilmoittaminen

Seuran rahastonhoitaja ilmoittaa päätöksen mahdollisimman nopeasti hakijalle. Tuen saatua summa ilmoitetaan tietoa tarvitseville toimijoille, kuten muodostelmaluistelussa joukkueen rahastonhoitajalle. Tiedotus sen vuoksi, että he käsittelevät harrastajien laskuja. Rahoja ei siirretä kenellekään henkilökohtaisesti, vaan kohdennetaan suoraan My Clubissa olevaan laskuun.

Lisätietoja

rahastonhoitaja.roita@gmail.com