SEURA

Rovaniemen Taitoluistelijat on Suomen pohjoisin, vuonna 2004 perustettu Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura.

Seuramme tarjoaa luistelukouluja, yksinluistelua ja muodostelmaluistelua lapsille, nuorille ja aikuisille aloittelijoista aiemmin harrastaviin ja kilpailijoihin SM-tasolle asti. Taitoluistelua on RoiTa:ssa mahdollisuus harjoitella sekä kilpatasolla että harrastuksena. Mukaan voi tulla milloin vain, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa luisteluharrastus!

Kaikki seuran harjoitukset sijaitsevat Lappi Areenalla, johon kuuluu kolme hallia (harjoitushalli 1 ja 2 sekä kisahalli) ja oheistilaa. Lisäksi seuran luistelijoilla on oheisia Lapin urheiluopisto Santasportin tiloissa Lappi Areenan vieressä.

Kaudella 2021-2022 RoiTa:ssa on noin 200 innokasta luistelijaa. RoiTa:n muodostelmaluistelun ja yksinluistelun päävalmentajat toimivat myös Lapin urheiluopisto Santasportin taitoluistelun lajivastaavina ja vastaavat luistelijoiden akatemiaharjoittelusta. Lisäksi seurassamme valmentaa lukuisia ohjaajia ja valmentajia, jotka ovat joko RoiTa:n omia kasvatteja tai muualta Suomesta Rovaniemelle muuttaneita lajin harrastajia. Mikäli olet halukas valmentamaan seurassamme, otathan yhteyttä päävalmentajiimme!